Kaksi uutta katsastusasemaa avattu: Q-Katsastus Herttoniemi ja Q-Katsastus Kirkkonummi

Ilolla ilmoitamme, että Q-Katsastuksen katsastusasemien ketju laajenee! Q-Katsastus Herttoniemi ja Q-Katsastus Kirkkonummi ovat uudet tulokkaat Suomen vaivattomimman katsastusketjun joukossa.

Q-Katsastus löytyy nyt kaikilta näiltä paikkakunnilta: Helsinki, Kirkkonummi, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio ja Lahti.

Q-Katsastus Herttoniemi, Helsinki

Q-Katsastus Herttoniemi (Helsinki) on entinen Herttoniemen Autokatsastus Oy (Hakus). Katsastustoiminta asemalla on alkanut jo vuonna 1997, kun lakimuutoksen myötä yksityisten katsastusasemien perustaminen tuli mahdolliseksi. Siispä Hakus päätti ryhtyä tuumasta toimeen.

Herttoniemen katsastusaseman halli oli oman aikansa nähtävyys, sillä sieltä löytyi 34 metrinen kuilu raskaalle kalustolle ja uskomattomat seitsemän ajoneuvonosturia. Vielä tänäänkin katsastusasemalla katsastetaan kevytkuorma-autoja (huom. kevytkuorma-auton katsastukselle tulee varata erikseen aika).

Q-Katsastus Herttoniemi sijaitsee nimensä mukaisesti Herttoniemessä, mikä kuuluu Helsinkiin. Herttoniemen katsastusasema sijaitsee erinomaisella paikalla, jonne on helppo tulla Itäväylää pitkin keskustan ja idän suunnasta.

Lue lisää Q-katsastus Herttoniemestä täältä tai varaa suoraan aika katsastukseen.

Q-Katsastus Kirkkonummi

Q-Katsastus Kirkkonummi on entinen Unto Katsastus Kirkkonummi. Vuonna 2006 toimintansa aloittanut katsastusasema siirtyi vuoden 2024 alussa Q-Katsastukselle ja uudisti toimintansa täysin.

Nyt Kirkkonummen asema palvelee Q-Katsastuksen pelikirjan mukaisesti iloisella ja reippaalla mielellä, tehden katsastuksesta asiakkaille aina vaivattoman kokemuksen.

Q-Katsastus Kirkkonummi sijaitsee Abrasinmäellä. Pääset katsastukseen helposti esimerkiksi Jorvaksentieltä.

Lisätietoja Q-Katsastus Kirkkonummen asemasta löydät täältä. Voit myös suoraan varata ajan katsastukseen.